Mobil App

Mobil APP

Bitrix24 tilbyr en gratis app til iPhone / iPad og Android. Med denne appen har du og dine brukere full kontroll over prosjekter og dokumenter. Har du tilgang til arbeidsgrupper ser du også dette i appen. Aktivitetsstrømmen møter deg først og har du noen nye beskjeder vil du også se dette lett øverst i skjermen.


Hold kontakten

Hvis du jobber borte fra kontoret mye, er du sikker på å sette pris på det faktum at Bitrix24 verktøy er tilgjengelig på smarttelefoner og nettbrett og PC. Du kan se på aktivitets Steam, få nye innlegg, og like eller kommentere rett fra telefonen. Ønsker du å legge inn et nytt bilde? Lett!

Bitrix24 mobile app kan synkronisere kontaktinformasjon for dine medarbeidere fra arbeidstakerkatalog med smarttelefonkontaktene . Du vil motta push-varslinger når som helst din oppmerksomhet er påkrevd. Dine oppgaver og planlagte aktiviteter er også tilgjengelig fra den mobile enheten. Og hvis Internett-forbindelsen er ustabil - det er ikke noe problem, fordi Bitrix24 mobile app har logget arbeidsmodus


Mobil oppgaver

Du kan opprette nye oppgaver og arbeide med eksisterende rett fra din favoritt mobil enhet. Hvis du har en lang liste over oppgaver, kan du bruke filtre for å sortere de som krever umiddelbar oppmerksomhet. Delegere, utsette, godkjenne, komponenter og pause, oppgaver samt visning av dokumenter vedlagt oppgavene kan gjøres fra mobilen din.

Oppgaver er skilt i henhold til prosjektgruppa som de er tilknyttet. Nye og forfalte oppgaver som venter på din reaksjon kan nås med ett trykk.


Mobil dokumenter

Filene du lagrer i Bitrix24 er automatisk tilgjengelig på din mobile enhet. Du kan få tilgang til alle selskapets, gruppe- og delte filer som du har rettigheter til. Du kan åpne XLS, XLSX, DOC, DOCX, PPT og PPTX dokumenter direkte på din mobilenhet til å lese en CV eller vise en presentasjon.

Innebygd søk hjelper deg å finne riktig dokument, selv om portalen lagrer titusenvis av filer.


Sanntid Kommunikasjon

Når du skriver en melding til dine kolleger som er utenfor kontoret, vil de få en umiddelbar push-varsling på sine telefoner. Push varslinger jobbe selv når programmet er lukket, takket være proprietær Bitrix beskjed teknologi.

Firmaets liste over ansatte og ansattes profiler, er lett tilgjengelig fra mobilappen . Du kan ringe eller sende en e-post til dine medarbeidere fra smarttelefonen , hvis du ikke ønsker å bruke direktemeldinger .


Mobil video

Videosamtaler og videokonferanser opptil 4 personer er tilgjengelig for Bitrix24 mobile brukere. HD-kvalitet streaming i 16: 9-format støttes, men krever bredbåndstilgang . Hvis tilkoblingshastigheten er langsommere , kan du velge lyd samtaler. Akkurat som andre mobil alternativer, alle disse funksjonene er gratis og kommer uten grenser.


Se din tidsplan

Mobile kalenderen kan du holde oversikt over dine planlagte hendelser og sørge for at du aldri går glipp av et viktig møte. Du kan bruke den til å

- Se timeplanen
- Opprett nye hendelser
- Inviter dine kolleger til arrangementer
- Godta eller avslå invitasjoner fra andre.


CRM

Bitrix24 app fungerer som en fullverdig mobil CRM. Du kan bruke den til å

- Få tilgang til klientdatabase eller produktkatalogen
- Se alle gjeldende CRM aktiviteter
- Opprette eller redigere kontakter, bedrifter eller avtaler
- Endre statuser for CRM-enheter
- Opprette og sende fakturaer


Intranett

Denne applikasjonen er gratis. Aktivitetensstrøm på smarttelefonen er ikke forskjellig fra datamaskinen - du kan lese eksisterende innlegg, opprette nye, delta i diskusjoner og 'like' meldinger eller kommentarer.

Hver gang obligatorisk kunngjøring, oppgave eller møteinnkalling som, går gjennom aktivitetsforløp, vil det være synlig på mobiltelefonen eller nettbrettet . Det spiller ingen rolle hvor langt du er fra kontoret ditt, fordi du kan kommunisere med dine kolleger som om du var der.


Arbeidsflyt

Jobber med arbeidsflyt på farten, er enkelt med Bitrix24 mobile apps. Du kan godkjenne eller avvise forespørsler, sjekke statusene på arbeidsflyten om den er i gang, legge til kommentarer og gjøre mye mer. Hvis du leter etter en gratis mobil business process management løsning, er Bitrix24 sikker på å imponere deg.

START IDAG OG FÅ KONTROLL

Med Bitrix24 Cloud GRATIS versjonen får du 5GB online lagring, ubegrenset med brukere, 12 CRM brukere. Vi har listet opp noen av funksjonene som følger med i planløsningen til Bitrix24 Cloud

Gratis APP til iPhone og Android

Dokumentbehandling

Email konektorer

Planlegger

Private og delte kalendere

Oppgavetemplates

Rapporter

Firmadrive for dokumenter

Online redigering av dokumenter (GoogleDocs/Office365)

Versjonshåndtering av dokumenter

Dokument deling

Epost markedsføring

Salgsteam management

Leads og kontaktmanagement

Salg automatisering

Fakturering

Det tar kun 3 minutter å opprette kontoen